27 december 2018

Nieuwjaarsduik 2020

Start het jaar goed, met een frisse nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas! Op woensdag 1 januari 2020 vindt voor de 13e keer de Nieuwjaarsduik Nesselande plaats. Traditiegetrouw start het evenement rond 14.00 met een warming-up, waarna vele enthousiastelingen de plas in rennen, duiken of voorzichtig lopen. Ieder z’n ding. En ook iedereen is welkom!

Inschrijven voor de duik kan op 1 januari vanaf 13:00 uur bij de Zevenhuizerplas. Je vindt de organisatie in de buurt van Verhage op het winkelcentrum van Nesselande (Maltaplein). De kosten voor deelname bedragen € 3,50. Je krijgt dan de felbegeerde Unox-muts (op = op), en na afloop staat er een kom erwtensoep voor je klaar.

De Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door Stichting Wijkorganisatie Nesselande (WONIO), samen met veel vrijwilligers en actieve winkeliers. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/nieuwjaarsduiknesselande

Heb je een vraag aan ons over de Nieuwjaarsduik? Stuur ons dan een chat via Facebook.

De Nieuwjaarsduik Nesselande wordt georganiseerd met dank aan Verhage Nesselande, Active4Health, WONIO en natuurlijk Unox.

Let op: deelname aan de Nieuwjaarsduik Nesselande is geheel op eigen risico.